Завантаження ...
banner
banner

Виконком Ніжина співпрацюватиме з Академією при Президентові України

Вчора, 1 грудня, виконавчий комітет прийняв рішення укласти Меморандум про співпрацю з Національною академією державного управління при Президентові України


Вчора, 1 грудня, виконавчий комітет прийняв рішення укласти Меморандум про співпрацю з Національною академією державного управління при Президентові України.

Як відомо, Національна академія — головний державний вищий навчальний заклад України з підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування.
 
За словами начальника відділу інформаційно-аналітичної роботи Віталіни Пальохи, в умовах реформування країни підвищення кваліфікації посадових осіб є надзвичайно важливим. Національна Академія - провідний навчальний, науково-дослідний та експертно-аналітичний заклад у сфері публічного управління в Україні, головний вуз цього напряму, який в першу чергу може сприяти підвищенню кваліфікації посадових осіб Ніжинської міської ради, покращення їхньої роботи.
 
Цей меморандум не несе за собою ніяких фінансових зобов'язань, він дозволить ніжинським посадовцям працювати ефективніше, працювати з кращими аналітиками-експертами з Києва для підготовки проектів рішень, залучати до співпраці провідних спеціалістів для підвищення кваліфікації органів місцевого самоврядування, проводити виїзні семінари, круглі столи, конференції.
 
За інформацією членів виконавчого комітету, керівники Національної академії задоволені ініціативою виконкому та готові до співпраці. 


Юлія Солдатенко
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: