Завантаження ...
banner
banner

В НДУ презентували відеодиск Ольги Гроздовської

Відео.
Вчора, 1 грудня, в Гоголівській залі НДУ імені М.Гоголя відбувся концерт-презентація відеодиску “Імпровізація як політ внутрішньої свободи” викладача Ніжинської дитячої хореографічної школи Ольги Гроздовської

“Імпровізація як політ внутрішньої свободи”


Вчора, 1 грудня, в Гоголівській залі НДУ імені М.Гоголя відбувся концерт-презентація відеодиску “Імпровізація як політ внутрішньої свободи” викладача Ніжинської дитячої хореографічної школи Ольги Гроздовської.

Відео-диск включав в себе інтерв'ю керівників, педагогів, вихованців Хореографічної школи, народних майстрів, художників, віртуозів; уривки виступів хору Ніжинського училища культури й мистецтв й Хореографічної школи, музичні твори, вірші вихованців школи та багато іншого.

Презентація проходила  в святковій, затишній та творчій атмосфері, зібралося багато талановитої молоді, митців, яким не байдужа інструментальна музика та мистецтво вцілому. 


“Імпровізація як політ внутрішньої свободи”


Бесіду-концерт було проведено в стилі засідань клубу “Ліра”, який народився в стінах НДУ.

“Задум створити цей відео-диск на тему імпровізації в мене виник давно, а працюючи в творчому тандемі з колективом Хореографічної школи, я змогла його реалізувати. У ньому втілилась унікальність педагогічної імпровізації Хореографічної школи,  яка залишила в серцях гостей політ їхньої творчої свободи. Без концертмейстера школи Олександра Савича, технічної  та режисерської підтримки було б важко втілити задум в життя, ”- поділилась Ольга Гроздовська.



Перед присутніми виступили колективи Хореографічної школи, викладачі з Чернігова та Києва, академічний хор Ніжинського училища культури й мистецтв, творчі особистості, які працюють та живуть за покликом душі.

У вдячність обдарованим дітям, чиї номери стали прикрасою заходу, були вручені солодкі подарунки.
 

















































Юлія Солдатенко
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: