Завантаження ...
banner
banner

В Бобровиці оперативно затримали грабіжників

28 листопада о 21 годині 20 хвилин до чергової частини Бобровицького відділку поліції надійшло анонімне повідомлення про те, що невідомі чоловіки перебуваючи на платформі № 2 станції Бобровиця нанесли тілесні ушкодження шістдесятитрирічному мешканцю Бобровиці


28 листопада о 21 годині 20 хвилин до чергової частини Бобровицького відділку поліції надійшло анонімне повідомлення про те, що невідомі чоловіки перебуваючи на платформі № 2 станції Бобровиця нанесли тілесні ушкодження шістдесятитрирічному мешканцю м. Бобровиця та відкрито заволоділи грошима в сумі 1200 грн., пенсійним посвідченням,банківською карткою, мобільним телефоном «Нокіа» та сумкою з особистими речами останнього. 

Завдяки забезпеченню належного процесуального керівництва грабіжників затримано по гарячих слідах.

Відомості за вказаним фактом 29.11.2016 внесено до реєстру досудових розсідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 186 КК України.

Задля повного й неупередженого досудового розслідування, прийняття законного та обґрунтованого рішення у провадженні здійснюється комплекс слідчих та інших процесуальних дій, спрямованих на розкриття злочину і притягнення винуватих у його вчиненні осіб до кримінальної відповідальності.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: