Завантаження ...
banner
banner

У Ніжинському районі перекинувся автобус з дітьми

Оновлено.
2 грудня, близько 13:00 у селі Галиця легковик зіткнувся з автобусом, який перевозив школярів. Автобус з’їхав на узбіччя та перекинувся

2 грудня, близько 13:00 у селі Галиця легковик зіткнувся з автобусом, який перевозив школярів. Автобус з’їхав на узбіччя та перекинувся. Троє підлітків та водій отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості.

2 грудня в Ніжинському районі водій легковика «ЗАЗ», рухаючись по другорядній дорозі, не надав переваги в русі мікроавтобусу з учнями 10-11 класів. Діти їхали до сусіднього села на змагання з баскетболу.

Внаслідок зіткнення транспортних засобів мікроавтобус з’їхав на узбіччя та перекинувся. Троє неповнолітніх та водій мікроавтобуса отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості. Потерпілі доставлені до Ніжинської районної лікарні.

За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за статтею 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Триває розслідування.


 



Сектор комунікації
поліції Чернігівської област
і

Читайте також:
 У Ніжині під час проведення земельних робіт загинув робітник
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: