Завантаження ...
banner
banner

У Київській бібліотеці юна ніжинська художниця презентувала свою виставку

2 грудня в Київській бібліотеці для дітей імені В.А.Симоненка відбулось відкриття першої персональної виставки юної художниці з Ніжина Насті Майорової

Настя Майорова


2 грудня в Київській бібліотеці для дітей імені В.А.Симоненка відбулось відкриття першої персональної виставки юної художниці з Ніжина Насті Майорової.

Учитель Анастасії, Юлія Петренко, - представник династії художників, викладач Ніжинського училища культури й мистецтв імені Марії Заньковецької, творча мама, не просто підготувала ученицю до першої персональної виставки, а створила їй вбрання, допомогла розробити майстер-клас з виготовлення "Птахи миру й здійснення мрій", яку робили маленькі гості - відвідувачі виставки. А таких було багато. 


Настя Майорова


Упродовж дня виставку "Ніжинські казки" Насті Майорової відвідали учні перших класів київських спеціалізованих шкіл №44 і №92 імені Івана Франка. Кожному гостю юна художниця приділила увагу - розповіла про свою творчість, поділилася ідеями написання картин, відповіла на питання, запросила долучитися до мистецьких практик - майстер-класів, які успішно провела. 

Серед вітань і подарунків бібліотекарів - оформлена виставка, книга відгуків, магніт із зображенням Андріївського узвозу -місцем українських митців.


Настя Майорова


Бібліотекарі розповіли гостям про серію книг "Життя видатних дітей", де знані автори розповідають дітям про дитинство людей, які стали відомими завдяки своїм талантам і працездатності; і побажали, щоб за двадцять років така оповідь з'явилась і про Настю Майорову.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: