Завантаження ...
banner
banner

Олександр Кодола привітав з ювілеєм педагогів і учнів школи № 12

Вчора одна з найстаріших загально освітніх шкіл Ніжина - №12 відзначила свій 110-річний ювілей. На святкування завітав і представник Ніжина у парламенті народний депутат України Олександр Кодола



Вчора одна з найстаріших загально освітніх шкіл  Ніжина - №12 відзначила свій  110-річний ювілей. На святкування завітав і представник Ніжина у парламенті народний депутат України Олександр Кодола.
 
“Понад століття тут на Мигалівці, в цій школі вчаться діти, виросли цілі  покоління ніжинців, які з діда-прадіда ходили до цієї школи. Мені дуже приємно бути на цьому майже сімейному святі. На свято, не приходять із порожніми руками, тому і від мене теж невеликий подарунок, цей музичний центр, який, я думаю, зробить шкільні світа та заходи більш цікавими.  Всього цьогоріч, із мого депутатського фонду саме для загальноосвітніх навчальних закладів Ніжина виділено 100 тисяч гривень на закупівлю необхідного обладнання”, - розповів Олександр Кодола.
 
Також нардеп поділився із господарями та гостями свята ще однією приємною новиною.Вже зовсім скоро тут неподалік у мікрорайоні з’явиться новий дитячий майданчик. Відомо, що  цей рік народний депутат оголосив роком підтримки молоді, і і почав втілювати у життя ініціативу встановлення в своєму виборчому окрузі сучасних дитячих майданчиків, всього їх буде в окрузі - 37, з яких у Ніжині та районі - 24.
 
“У мене є мрія, щоб наші діти гралися на сучасних, безпечних і красивих майданчиках, ходили у теплі затишні класи, здобували знання за допомогою сучасної техніки, а їх батьки мали роботу і з впевненістю дивилися в майбутнє. Цієї мрії ми зможемо добитися, коли усі разом докладемо зусиль і почнемо разом міняти своє життя на краще. Найбільша наша цінність – це наші родини, батьки, діти, близькі люди. Бажаю усім Вам миру, добра та  любові. Здоров'я і благополуччя Вам та Вашим близьким”, наголосив у своєму вітальному слові народний депутат.
 
Також Олександр Кодола вручив подяки та грамоти кращим педагогам школи.












 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: