Завантаження ...
banner
banner

Деталі різанини біля університету

11 грудня, біля Ніжинського державного університету сталася бійка в результаті якої постраждали студенти природничого факультету. Редакція mynizhyn.com спробувала детальніше дізнатися інформацію, і ось що повідомило наше джерело з університету


11 грудня, біля Ніжинського державного університету сталася бійка в результаті якої постраждали студенти природничо-географічного факультету.

Редакція mynizhyn.com спробувала детальніше дізнатися інформацію, і ось що повідомило наше джерело з університету:

11 грудня двоє невідомих кидали сніжки у вікна кімнати третього гуртожику, де живуть дівчата.  Це побачили студенти-хлопці і зробили невідомим зауваження, розмова переросла в словесну перепалку, в результаті якої студенти домовилися зустрітися з хуліганами. 
 
Зустріч відбулась біля нового корпусу НДУ близько 7 години вечора, студентів було четверо, нападників двоє. Один з хуліганів був з ножем, інший мав при собі  «розочку» - уламок пляшки. Удари наносив нападник з ножем, його товариш  втік з місця події
 
В результаті одному зі студентів нанесли незначні пошкодження, інший отримав удар ножем в груди, в після чого він був госпіталізований. Постраждалому зробили операцію, яка тривала чотири години. Він в реанімації.

Нападників розшукує поліція
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: