Завантаження ...
banner

Поліція звітує: в Ніжині викрито чотири гральні заклади

Поліцейськими Головного управління поліції в Чернігівській області проведені обшуки в Чернігові і Ніжині, в ході яких викрито 5 гральних закладів, де надавалися послуги у сфері грального бізнесу

Гральний бізнес, лото маркет


Як повідомив начальник управління поліції в Чернігівській області Едуард Альохін, в рамках кримінальних проваджень, відкритих за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених частиною статтею 203-2 Кримінального кодексу України (зайняття гральним бізнесом) поліцейськими Головного управління Національної поліції в Чернігівській області спільно з працівниками управління захисту економіки в Чернігівській області проведені обшуки в Чернігові і Ніжині, в ході яких викрито 5 гральних закладів, де в порушення вимог Закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні» надавалися послуги у сфері грального бізнесу.

В Ніжині поліція викрила одразу чотири незаконні гральні заклади. Так, в приміщенні інетернет-центру виявлено та вилучено 19 системних блоків комп’ютерів, ноутбук, відеореєстратор та 4 відеокамери до нього, грошові кошти в сумі 3,5 тисяч гривень, документація, що свідчить про діяльність грального закладу.

Гральний бізнес, лото маркет


В приміщенні лотомаркету по вулиці Шевченка в ході санкціонованого обшуку виявлено та вилучено 21 системний блок комп’ютерів, відеореєстратор та відеокамера до нього, роутер, грошові кошти в розмірі 10 тисяч гривень та документацію.

 
В приміщенні іншого лотомаркету по вулиці Шевченка виявлено та вилучено 14 системних блоків комп’ютерів, ноутбук, відеореєстратор та відеокамера до нього, роутер, 2 чекові апарати, грошові кошти в розмірі 17 тисяч гривень, 100 доларів США та робочі записи, що свідчать про діяльність грального закладу. В приміщенні знаходилися адміністратор, охоронець та 8 гравців, особи яких встановлюються.
 
В приміщенні ніжинського інетернет-центру по вулиці Батюка в ході санкціонованого обшуку виявлено та вилучено 18 системних блоків комп’ютерів, мобільний телефон, грошові кошти в розмірі 6 тисяч гривень.
 

Гральний бізнес, лото маркет


В приміщенні чернігівського кафе поліція викрила покерний зал, де в ході санкціонованого обшуку виявлено та вилучено 3 покерні гральні столи, гральні карти, майже чотири сотні гральних фішок (номіналом від 1 до 500 Євро).

Всього під час проведення обшуків у Ніжині та Чернігові вилучено 72 комп’ютерні системні блоки, 3 покерні столи, 508 гральних карт, 393 гральні фішки, 2 ноутбуки, 21 флешку, 3 відеореєстратори, 4 мобільні телефони, 6 відеокамер, 2 роутери, 3 маршрутизатори, чековий апарат, грошові кошти у сумі 38 тисяч гривень та 100 доларів США.
Інформація про події внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 203-2 Кримінального кодексу України (зайняття гральним бізнесом) - карається штрафом від десяти тисяч до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Триває досудове розслідування.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: