Завантаження ...
banner
banner

На Чернігівщині злочинці облили спиртом агронома та погрожували його спалити

До Борзнянського відділу поліції 22 грудня звернувся директор Борзнянської філії ТОВ «Українська молочна компанія». Він повідомив, що до господарства 65-річного мешканця села Ховми Борзнянського району зайшли троє невідомих чоловіків, які погрожували його спалити

Кримінал


До Борзнянського відділу поліції 22 грудня звернувся директор Борзнянської філії ТОВ «Українська молочна компанія». Він повідомив, що о 21:00 21 грудня до господарства 65-річного мешканця села Ховми Борзнянського району, який працює агрономом, зайшли троє невідомих чоловіків, вони дочекалися, коли він вийде з будинку в двір, зв’язали йому руки пластиковими стяжками, ноги – скотчем, завдали кілька ударів в голову, у будинку облили його спиртом, погрожували підпалити потерпілого,  вимагаючи вказати, де заховані гроші.

Про це ЧЕline повідомило власне джерело.

Чоловік вказав на місце, де зберігалися гроші, після чого невідомі заволоділи грошима в сумі 35 000 гривень і 1 000 доларів США, а також мобільним телефоном.

Потерпілий проживав сам. Із місця події вилучено три відбитки слідів взуття, сліди рукавичок, липку стрічку та стяжки.

На місці події працювала слідчо-оперативна група.

За даним фактом працівниками поліції відкрите кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.187 КК України.

 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: