Завантаження ...
banner
banner

Ніжинські студенти організували новорічну акцію в підтримку дітей-сиріт

Цьогоріч кожен студент гоголівського університету мав чудову можливість стати Дідом Морозом для вихованців Ніжинського міського будинку-інтернату

Новорічна акція


Цьогоріч кожен студент гоголівського університету мав чудову можливість стати Дідом Морозом для вихованців Ніжинського міського будинку-інтернату. Таку акцію було реалізовано завдяки ініціативі магістрантки філфаку Мирослави Годунок, котра вже не вперше організовує відвідини особливих дітей.

- Коли наближаються свята, кожен починає вірити в диво, добро й щастя, а особливо - дітвора, - каже Мирослава. - Проте є такі діти, яким чуда й добра чекати ні від кого. Але свята хоче кожен. Саме тому ми й вирішили подарувати новорічну казку вихованцям інтернату, оголосивши благодійну акцію «Стань Дідом Морозом».
 
Студенти Ніжинського державного університету вже давно взяли шефство над реабілітаційно-виховним закладом для сиріт та дітей-інвалідів. Приходять сюди не тільки на свята, а й в будні. Інколи з подарунками, а буває, просто влаштовують для особливих глядачів вистави. Коли ж настала новорічна пора, студенти вирішили влаштувати для них справжнє свято.
 
Мирослава з однодумцями зібрали листи-бажання від вихованців інтернату й запропонували студентам стати творцями новорічного настрою для кожної дитини. Бажання в листах були настільки простими, що аж розчулювали, - від солодкої води до ялинкових прикрас. На заклик допомогти відгукнулося чимало молодих людей з НДУ й не тільки, надсилали посилки навіть із Чернігова. Завдяки палкому бажанню підтримати дітей вдалося вручити подарунок від Діда Мороза кожному вихованцю, а таких - понад сотня.
 
Діда Мороза та Снігуроньку довго не хотіли відпускати з будинку-інтернату, хоча вони провели там більш ніж півдня. Додому активісти повернулися пізно ввечері, та головне, що новорічна казка все ж відбулась і вкотре довела - стати Дідом Морозом не так важко, як може здатися.


Долучався до акції Михайло Ломоносов, "Деснянка" №53 (633) від 29 грудня 2016
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: