Завантаження ...
banner
banner

Народний депутат Олександр Кодола встановлює у своєму виборчому окрузі 41 дитячий та спортивний майданчик

Народний депутат України Олександр Кодола визначив для себе 2016 рік, як рік молоді та дітей, саме тому великі зусилля направив на залучення коштів для того, щоб зробити розвиток підростаючого покоління безпечнішим та комфортнішим

Кодола

Народний депутат України Олександр Кодола визначив для себе 2016 рік, як рік молоді та дітей, саме тому великі зусилля направив на залучення коштів для того, щоб зробити розвиток підростаючого покоління безпечнішим та комфортнішим. За його ініціативи започаткована програма встановлення у 209 виборчому окрузі сучасних дитячих і спортивних майданчиків.

Всього за програмою Олександра Кодоли в окрузі у 2016 році вже встановлено 35 дитячих і спортивних майданчиків. 12 малих, 12 середніх, 6 великих дитячих і 5 великих спортивних. Великі дитячі майданчики встановлюються: 3 - у місті Ніжині, по одному у м. Носівка, смт. Варва, смт. Лосинівка Ніжинського району. Середні дитячі майданчики: 2 – м. Ніжин, по одному с. Дорогинка Ічнянського району, с. Пустотине Макіївська ОТГ Носівського району, с. Крути Ніжинського району, с. Безуглівка Ніжинського району, с. Перемога Ніжинського району, с. Іржавець та с. Мрин Носівського району. Маленькі майданчики: 10 - в м. Ніжині, в м. Носівці, в с. Ясна Зірка Носівського району. Спортивні майданчики: 2 в м. Ніжині, по одному в м. Носівка, с. Велика Кошелівка та с. Талалаївка Ніжинського району. Також додатково наприкінці грудня виділено кошти на закупівлю ще 4 майданчиків (2- спортивних та 2 – дитячих).

Так сталося, що з технічно-організаційних причин підрядна організація цього річ не встигла встановити дитячі майданчики в с. Володькова Дівиця та Монастирище Ічнянського району, а також 4 майданчики в Ніжині. Тому народний депутат планує продовжити свою програму із встановлення дитячих та спортивних майданчиків наступного року.

Кошти на закупівлю та встановлення дитячих майданчиків надходять з фонду соціально-економічного розвитку регіонів, який формується за пропозиціями народних депутатів, у випадку 209 виборчого округу, за пропозиціями народного депутата Олександра Кодоли. Всього з цього фонду на розвиток 209 округу у 2016 році виділено 20 мільйонів гривень. Всі ці кошти до копійки пішли на вирішення проблем виборців.
 

Кодола

«Незважаючи на дешеві провокації своїх політичних опонентів, я не збираюся зменшувати рівень та темпи своєї роботи, у тому числі продовжу встановлювати дитячі і спортивні майданчики. Я робитиму все можливе, щоб наші діти могли розвиватися в комфортних умовах і гратися на сучасних безпечних майданчиках», - наголосив Олександр Кодола.
 
Принагідно нагадуємо, що серед найбільших проектів, профінансованих за рахунок залучених Олександром Кодолою коштів на соціально-економічний розвиток виборчого округу у 2016 році, зокрема, є реконструкція у Ніжині єдиного в місті плавального басейну – 3,1 мільйони гривень; реконструкція водогону в с. Калиновиця Варвинського району - 1,1 мільйони гривень, реконструкція Срібнянської ЦРЛ – 940 млн. грн., ремонт Ніжинського районного будинку культури в с. Талалаївка - 430 тисяч гривень, реконструкція 3 дитячих садків: у Носівці, у Ніжині на базі гімназії №16, у Безуглівці Ніжинського району на базі загальноосвітньої школи. Серед інших важливих проектів: виділення 2, 6 мільйона гривень на закупівлю медичного обладнання для медичних закладів Чернігівщини, фінансування закупівлі обладнання для дошкільних та загальноосвітніх закладів та закладів культури округу.









Прес-служба народного депутата України
Олександра Кодоли

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: