Завантаження ...
banner
banner

На Новий рік під Ніжином сталося ДТП

Як повідомила редакції mynizhyn.com головний лікар Ніжинської станції швидкої медичної допомоги, 1 січня о 3 годині ночі на Об'їзній трасі, повертаючи до села Плоске, сталося ДТП

ДТП

Фото з мережі Інтернет


Як повідомила редакції mynizhyn.com головний лікар Ніжинської станції швидкої медичної допомоги, 1 січня о 3 годині ночі на Об'їзній трасі, повертаючи до села Плоске, сталося ДТП. 

Легковий автомобіль перекинувся в кювет: постраждало двоє людей (чоловік 30 років та жінка 36 років). Ймовірно, водій не впорався з керуванням транспорту.

Унаслідок ДТП 30-річний водій отримав травми важкого ступеня тяжкості, з-під автівки його витягували рятувальники. У чоловіка виявили закриту травму грудної клітки, був пошкоджений хребет. 

Жінка знаходиться в середньому стані тяжкості, під питанням закрита травма грудної клітки та черепно-мозкова травма.

Після надання першої медичної допомоги потерпілих доставили до травматологічного відділення. 

Загалом, за інформацією головного лікаря станції швидкої допомоги, святкування Нового року пройшло більш-менш спокійно. Викликів, пов'язаних з бійками та з пригодами нетверезих мешканців, не було. Лікарі працюють в штатному режимі, надаючи необхідну допомогу ніжинцям з високою температурою, тиском, грипом. 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: