Завантаження ...
banner
banner

На Різдво Ніжин зануриться в "льодовиковий період"

Як повідомляють синоптики, у Ніжині м’який морозець та легкий сніг протримається кілька днів, після чого на Різдвяні свята запанує справжня люта зима

Прогноз погоди


Як повідомляють синоптики, у Ніжині м’який морозець та легкий сніг протримається кілька днів, після чого на Різдвяні свята запанує справжня люта зима. 

За інформацією Укргідрометцентру, завтра, 4 січня, хмарна погода буде триматися до самого вечора. Сильний сніг йтиме весь день, щоправда до вечора він стане слабшим. Температура вночі від -4º до -6º, вдень від -1º до +1º. Вітер південно-західний 7-12 м/c.


Прогноз погоди


5 січня ясна погода протримається в Ніжині зовсім недовго в ранковий час, а вже вдень небо вкриється хмарами. Йтиме легкий сніг. Температура вночі -2-4º, вдень -1+1º. Вітер південно-західний 7-12 м/c.

6 січня в місті протягом усього дня триматиметься хмарна погода. Без опадів, хоча вночі можливий легкий сніг. Температура вночі -15-17º. Вдень -11-13º. Вітер північно-західний та північний 7-12 м/c.

7 січня хмарна погода протримається в Ніжині весь день. Уночі очікується сніг. До ранку він повинен послабшати, але продовжуватиме йти весь день і припиниться лише ближче до вечора. Температура вночі -20-22º, вдень -16-18º. Вітер північний 5-10 м/c.

8 січня з ранку до самого вечора небо буде вкрите хмарами. Увечері йтиме дрібний сніг. Температура вночі -20-22º, вдень -16-18º. Вітер північний 5-10 м/c.


Прогноз погоди



Сайт sinoptik.ua прогнозує ще більше похолодання. 4 січня швидкість вітру посилиться до 15-24 м/с. Протягом дня температура коливатиметься від -4 до -1º, 5 січня -4 до -1º, 6 січня -17-13º, 7 січня -20-18º, 8 січня -22-18º. 

Як бачимо, під час Різдвяних свят буде досить холодно й морозяно, тому хочемо вас застерегти особливо в ці дні, шановні читачі, – низькі температури чинять негативний вплив на організм. Радимо бути обачними, обережними та вдягатися тепліше.


Прогноз погоди

Прогноз погоди

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: