Завантаження ...
banner

Комунальники кажуть, що зі снігом борються активно

Ніжинці активно обговорюють те, як комунальники чистять дороги та тротуари. Згадують і про те, що не дуже видно снігоприбиральну техніку, і що сніг не надто активно вивозиться за межі міста. А є ще гора снігу на перехресті Шевченка і Обї’жджої


Ніжинці активно обговорюють те, як комунальники чистять дороги та тротуари. Згадують і про те, що не дуже видно снігоприбиральну техніку, і що сніг не надто активно вивозиться за межі міста. А є ще гора снігу на перехресті Шевченка і Об’їжджої.

До речі, за повідомленнями синоптиків сьогодні вночі, і завтра вдень очікується снігопад
 
І ось комунальники, а саме представники КП ВУКГ, підготували інформацію щодо своєї роботи по боротьбі зі сніговою стихією. 

Далі текст від КП ВУКГ:

Працює 5 одиниць спецтехніки: автогрейдер, КРАЗ, поливомийка, трактор Т-150 та автомобіль – “піскорострушувач”. На тротуарах, перехрестях працює трактор Т-25. Водії та помічники працюють практично на знос іноді по декілька діб а додому повертаються щоб трохи поспати,відпочити і знову “в бій!”. Для розчищення проїжджої частини міста залучається техніка інших підприємств та приватних осіб.
 
В першу чергу розчищаються проїзди по всім маршрутам громадського автотранспорту, під’їзди до кладовищ та центральні вулиці міста.
 
Перелік вулиць, що очищаються в першу чергу: Борзнянський Шлях, Космонавтів, Московська, Набережна, Шевченка, Прилуцька, Липіврізька, Березанська, Л.Толстого, Журавська, Покровська, Василівська, Шекерогринівська,Ващенка, Незалежності, Корчагіна, Кунашівська, Овдіївська, Челюскіна, Мигалівська, Франка, Шепелівська, Пушкіна, Бобрицька, Воздвиженська, Носовський Шлях, Чернігівська, набережна Вороб’ївська, Кушакевичів, Б. Хмельницького, Озерна, Синяківська, Батюка, Широкомагерська, Яворського, площі Франка і Гоголя.

На тротуарах, пішохідних вулицях, пішохідних переходах та зупинках громадського транспорту працюють прибиральники, які вручну звільняють громадські об’єкти від снігу та льоду.

 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: