Завантаження ...
banner
banner

Про досягнення ніжинських дітей написали в книзі

11 січня в Чернігові відбулась презентація книги «Майбутнє Чернігівщини – талановиті діти». У ній розповідається про успіхи й досягнення кількох сотень талановитих дітей віком від 4 до 20 років та досвідчених педагогів Чернігівщини, чиїми руками плекалися юні таланти


11 січня в Чернігові відбулась презентація книги «Майбутнє Чернігівщини – талановиті діти». У ній розповідається про успіхи й досягнення кількох сотень талановитих дітей віком від 4 до 20 років та досвідчених педагогів Чернігівщини, чиїми руками плекалися юні таланти. 

Серед юних обдарувань представлені до нагородження й три учениці Ніжинської ЗОШ І-ІІІ ст. № 15, випускниці «класу-театру» нині шестикласниці – Павлюченко Мирослава, Пономаренко Тетяна та Черненко Евеліна. 
 
Мирослава та Тетянка, окрім навчання в школі, творчо розвиваються ще й в гуртка «Фітодизайн» Ніжинського будинку дітей та юнацтва, здобувають знання в школі мистецтв при училищі культури і мистецтв ім. М. Заньковецької, Евеліна – в школі мистецтв та в клубі «АртМодельСтудія».
 
До книги «Майбутнє Чернігівщини – талановиті діти» в розділі «Авангард юних талантів Чернігівщини» також увійшли учні Ніжинської ЗОШ І-ІІІ ст. № 15: Павлюченко Мирослава, Сидоров Кирил, Ярмоленко Софія, Лагодна Валерія, Забіяка Ірина, Шаталова Вероніка, Діденко Ігор, Синяк Аліна, Устинова Валерія, Садовський Владислав, а в  розділі «Педагогічна еліта Чернігівщини» – вчителі школи: Лариса Петренко , Олена Колесник, Володимир Панахно, Тамара Власова, Людмила Любарець, Володимир Нахаєв, Василь Кисіль, Феодосій Ремез, Сергій Шмаровоз.

Також серед юних обдарувань у рубриці «Авангард юних талантів Чернігівщини» представлені 75 вихованців Ніжинського Будинку дітей та юнацтва, зокрема надруковані оповіді про Гавій Тетяну та  Іванову Марію. Пишаємось високими досягненнями Глиняного Вадима, Пархоменко Ольги, Горкавенко Андрія та Олександри, що свої перші творчі спроби зробили на заняттях школи «Паростки» та інших гуртках НБДЮ.

Що у вступній статті до книги відзначено одну з яскравих перлин освіти Чернігівщини команду ніжинських інтелектуалів «КЛІО» – багаторазових переможців обласної та міжнародної гри «Віват, інтелект!».






















 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: