Завантаження ...
banner

За минулий рік до поліції надійшло 12 тисяч заяв

Відео.
Як повідомив інспектор штабу Ніжинського відділу поліції Максим Терещенко, протягом 2016 року до чергової частини відділу надійшло 12 тис.190 заяв та повідомлень про вчинення кримінальних правопорушень

Звіт поліції за рік


Як повідомив інспектор штабу Ніжинського відділу поліції Максим Терещенко, протягом 2016 року до чергової частини відділу надійшло 12 тис.190 заяв та повідомлень про вчинення кримінальних правопорушень та інших подій.

Із них до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено 2 тис. 411 кримінальних проваджень. Порівняно з 2015 роком, зросли кількісні показники таких правопорушень: вимагання - 9, зберігання наркотичних засобів - 87, злочини проти безпеки виробництва - 10, тілесні ушкодження - 489, незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами та вибухівкою - 30, підробка документів - 57, порушення правил дорожнього руху з травмованими особами - 138, розбійні напади - 20, хуліганство - 17.

По адміністративній практиці кількість протоколів знизилась.

Серед резонансних кримінальних правопорушень за 2016 рік можна виокремити три вбивства (біля супермаркету "Сільпо" знайшли тіло немовляти, у селі Кукшин вбито місцеву громадянку 1945 р.н., та вбивство в селі Богданівка).

Можна назвати також чотири резонансні грабежі. 18 січня в селі Галиця невідомі в балаклавах, застосовуючи насильство, нанесли тілесні ушкодження місцевому жителю та заволоділи 30 тис. грн.

24 листопада в Ніжині по вул. Шевченка в приміщенні компанії "Просто Позика двоє невідомих заволоділи грошовими коштами в сумі приблизно 8 тис. грн. Розкрито розбійний напад на громадянина села Велика Дорога, під час якого зловмисники заволоділи особистими речами та автомобілем, розбійний напад на філію "Ощадкаси" в приміщенні поштового відділу зв'язку.
 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: