Завантаження ...
banner
banner

На Чернігівщині затримали Range rover, який намагалися вивезти за підробленими документами

Минулими вихідними співробітники митного посту «Сеньківка» Чернігівської митниці ДФС затримали автомобіль «Range rover vogue» 2015 року за порушення митних правил

Фото з мережі

Минулими вихідними співробітники митного посту «Сеньківка» Чернігівської митниці ДФС затримали автомобіль «Range rover vogue» (2015 року) за порушення митних правил.

За кермом елітного автомобіля знаходився 35-річний приватний підприємець, який разом з пасажиром прямував до Росії. 

До митного контролю громадянин надав необхідні документи на транспортний засіб, серед яких була і довіреність на право керування. У співробітників митниці та прикордонників, що здійснювали контроль, виникли підстави для більш ретельної перевірки. Автомобіль було переміщено до «червоного» коридору. Достовірність документів перевіряли за допомогою баз даних Єдиного реєстру спеціальних бланків нотаріальних документів.
З’ясували, що бланк даної довіреності було використано ще у 2013 році. Натомість документ, пред’явлений до митного контролю, був датований груднем 2016-го. Пізніше, при дослідженні бланку за допомогою спектрального приладу, виявили його механічне пошкодження у частині прізвища та ініціалів приватного нотаріуса, який нібито засвідчив довіреність. 
 
Відносно громадянина митницею порушено адміністративну справу за ч. 1, ст.483 Митного кодексу України, автомобіль затримано. Вартість транспортного засобу буде визначена додатково. Після завершення усіх необхідних дій, справу скерують на розгляд суду.   
 
ГУ ДФС у Чернігівській області   
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: