Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині впроваджують сучасну технологію переробки деревини

Комунальним підприємством “Виробниче управління комунального господарства” впроваджена сучасна система переробки дрібної деревини. На території підприємства встановлена навісна рубальна машина, що дозволить переробляти будь яку деревину з діаметром стовбура до 160 мм

Перероба деревини, КП ВУКГ


Комунальним підприємством “Виробниче управління комунального господарства” впроваджена сучасна система переробки дрібної деревини. На території підприємства встановлена навісна рубальна машина RM-51, що дозволить переробляти будь яку деревину з діаметром стовбура до 160 мм. Така машина дозволить з максимальною користю утилізувати новірічні ялинки та різні гілки з дерев, переробивши їх в щепу для опалення приміщень.

Деревоподрібнювач по продуктивності заслуговує велику повагу – 15 кубометрів щепи на годину! Рубальна машина RМ-51 також пристосована для використання з трактором, де вал відбору потужності служить приводом для рубального диска.
 
Це універсальна машина яка дає можливість ефективно переробляти відходи деревообробки на технологічну і паливну тріску, які характеризуються низькою собівартістю, а також з легкістю змінювати робочу зону через застосування разом з трактором.
 

Наразі робітники КП “ВУКГ” займаються переробкою новорічних ялинок, що просто викидаються по всьому місту як сміття.
 

unenizh.org.ua
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: