Завантаження ...
banner
banner

Ніжинського поліцейського-здирника суд відсторонив від посади інспектора

Ніжинський міськрайонний суд розглядає обвинувачення в кримінальному провадженні за фактом отримання правоохоронцем неправомірної вигоди, поєднаної з вимаганням


Ніжинський міськрайонний суд розглядає обвинувачення в кримінальному провадженні за фактом отримання правоохоронцем неправомірної вигоди, поєднаної з вимаганням (ч. 3 ст. 368 КК України).

Ухвалою суду правоохоронця було відсторонено від займаної посади. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Чернігівської області.

Однак під час судового розгляду кримінального провадження обвинувачений після успішного проходження атестації працевлаштований на посаді інспектора сектору реагування патрульної поліції.
 
З метою недопущення незаконного впливу на недопитаних у суді свідків, схиляння їх до дачі неправдивих показань та запобігання його подальшій злочинній діяльності, прокурор в судовому засіданні заявив клопотання про відсторонення обвинуваченого від новопризначеної посади.
 
Ухвалою суду від 8 лютого 2017 р. клопотання задоволено та відсторонено обвинуваченого від посади інспектора сектору реагування патрульної поліції.
 
Судове слідство триває.
 
Відмітимо, що обвинувачений систематично вимагав від свого підлеглого кошти за неперешкоджання проходженню ним служби у підпорядкованому йому підрозділі поліції.
 
Під час отримання чергової суми неправомірної вигоди співробітниками правоохоронних органів посадовця було викрито.

Прокукратура Чернігівської області
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: