Завантаження ...
banner
banner

Через незадовільну реконструкцію басейну, в управлінні освіти проведуть ревізію

У жовтні 2016 року компанія «ВостокБуд Монтаж» виграла тендер на реконструкцію басейну з утеплення зовнішніх стін Ніжинської гімназії №16 по вул. 3-й мікрорайон, 11 за 3,07 млн грн.

басейн, 16 гімназія


У жовтні 2016 року підприємство «ВостокБудМонтаж» виграло тендер на реконструкцію басейну з утеплення зовнішніх стін Ніжинської гімназії №16 по вул. 3-й мікрорайон, 11 за 3,07 млн грн. 

Замовником, за даними, ніжинської місцевої прокуратури виступало управління освіти Ніжинської міськради, яке за результатами тендеру замовило у вищеназваного підприємства  реконструкцію басейну з утеплення зовнішніх стін Ніжинської гімназії №16.

Ці кошти були передбачені субвенцією з держбюджету. За умовами договору, фірма повинна була завершити ремонтні роботи до 22 грудня 2016 року.

За даними слідства, підрядник виконав ремонт незадовільно і не зміг у встановлений строк повністю реконструювати басейн. Із 3,07 млн грн. «ВостокБудМонтаж» виконав роботи лише на 1,55 млн грн. Зокрема, монтував та демонтував каналізаційну, водопровідну систему, систему опалення, встановив вікна, не повністю відремонтував дах та на 70% утеплив фасад.
 
За свідченнями Ніжинського міського голови Анатолія Лінника, під час ремонтних робіт кількість робітників ПП «ВостокБудМонтаж» була недостатньою.
 
В результаті решта коштів в сумі 1,52 млнгрн. була повернута в державний бюджет в кінці грудня. Таким чином, підрядник порушив умови договору щодо календарного плану виконання робіт, що призвело до зриву реконструкції басейну.
 
Суд задовольнив клопотання слідчих Ніжинського ВП ГУ Національної поліції в Чернігівській області, які розслідують кримінальне провадження № 42017270000000013 від 17.01.2017 року, і надав управлінню Північного офісу Держаудитслужби в Чернігівській області дозвіл на проведення позапланової виїзної ревізії фінансово-господарської діяльності управління освіти міськради з 10.03 по 30.03.

ПП «ВостокБудМонтаж» зі статутним фондом у 500 грн. зареєстроване в селі Деснянка Чернігівської області. Засновник та директор Павло Трубенок.



nashigroshi.org

 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: