Завантаження ...
banner
banner

Чернігівський школяр став учасником зарубіжного бізнес-проекту для молоді

Відео.
Школяр із Чернігова Нікіта Шолом - член української молодіжної збірної та чемпіон світу з авіамодельного спорту. Проте нещодавно в 17-річного хлопця з’явилося ще одне захоплення

Нікіта Шолом


Його найбільша пристрасть авіамоделі. Школяр із Чернігова Нікіта Шолом - член української молодіжної збірної та чемпіон світу з авіамодельного спорту. Проте нещодавно в 17-річного хлопця з’явилося ще одне захоплення. Він перейнявся проблемами якості бензину й вирішив створити власний прилад для перевірки пального, а назвав його сигрометр.

Винахід Нікіти компактний і, як підрахував хлопець, значно дешевший – трохи більше 200 гривень.
 
Свою ідею хлопець подав на конкурс "Diamond Challenge for High School Entrepreneurs". Змагання для юних підприємців віком від 15 до 18 років проводять в університеті штату Делевар у Сполучених Штатах Америки. 
 
У режимі онлайн журі конкурсу розглянуло проекти й відібрало 11 найцікавіших, серед них і сигрометр Нікіти. 10 лютого учасники презентували свої ідеї в Києві.
 
Приз за найцікавішу українську ідею - 1000 доларів і путівка до Сполучених Штатів Америки на фінал конкурсу. А вже там учасники із різних країн поборються за перше місце і 10 тисяч доларів.
 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: