Завантаження ...
banner
banner

На території 17 школи підняли відразу три прапори

20 лютого в День вшанування пам’яті Небесної сотні в Ніжинській школі № 17 відбулась урочиста церемонія підняття трьох стягів: синьо-жовтого, прапора Європи і прапора Ніжина


20 лютого в День вшанування пам’яті Небесної сотні, як символ продовження справи тих, хто тримав прапори на Майдані або в зоні АТО, в Ніжинській загальноосвітній школі № 17 відбулась урочиста церемонія підняття трьох стягів: синьо-жовтого як уособлення рідної України; прапора Європи - уособлення народів Європи, їх єдність та прагнення до миру; прапора Ніжина із офіційними геральдичним символом – Гербом, як шана та повага до малої Батьківщини. 

До заходу готувалися не тільки учні школи, а й вихованці ДНЗ № 25 «Зірочка», військовослужбовці в/ч 3160.

В актовій залі пройшов урок-спомин «Їх душі вже світять зорею» . А на подвір’ї комбат, кіборг Бурковський Сергій Вікторович, Іванов Ярослав Олегович, учасник АТО, нагороджений медаллю «Захиснику Вітчизни», пам’ятним знаком «За воїнську доблесть», батько учня 5 класу, та десятикласник Євтушенко Денис, вихованець дитячого садочка Березюк Денис підняли високо до небес ці стяги, які замайоріли всім нам як обереги та дороговкази.

Щоденно весь мікрорайон по вулиці Прилуцькій буде гордо дивитися на них і пам’ятати тих, чиї душі нам світять зірками з небес. 





Директор школи
Тетяна Власенко 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: