Завантаження ...
banner
banner

У ніжинських школах вшанували Героїв Небесної сотні

До дня Героїв Небесної сотні відбулось вшанування загиблих учасників Революції Гідності. Так, день 20 лютого в Ніжинській ЗОШ №2 розпочався хвилиною мовчання. По класах пройшли виховні години «Революція Гідності в пам’яті народній»


До дня Героїв Небесної сотні відбулось вшанування загиблих учасників Революції Гідності. Так, день 20 лютого 2017 року в Ніжинській ЗОШ №2 розпочався хвилиною мовчання. По класах пройшли виховні години «Революція Гідності в пам’яті народній».

Дев’ятикласники запалили  свічку пам’яті біля шкільного знака  Героїв Небесної сотні та розпочали вахту Почесного караулу. Далі на кожній перерві групи почесного караулу від кожного класу змінювали один одного протягом усього дня.
 










Цього ж дня, 20 лютого у Ніжинській ЗОШ №1   для учнів відбувся єдиний урок до Дня Героїв Небесної Сотні. Школярі  разом з класними керівниками згадали основні події, що змінили  хід нашої історії. Згадали імені, які назавжди закарбувалися в історії  України.    












 

У Ніжинській ЗОШ № 15 відбувся Єдиний урокв до Дня Героїв Небесної Сотні «Герої не вмирають». Учні, педагогічні працівники хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих героїв, які відлетіли в небо, як сотня білих лебедів. У навчальному закладі проходять позакласні виховні години з вшанування подвигу учасників Революції гідності, увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні.   

Представники Ради старшокласників на чолі з педагогічними працівниками провели у залі громадянського виховання для учнів 4-5-х класів урочистий захід «Герої Небесної Сотні». Учні школи переглядають  документальні фільми, присвячені історичним подіям в Україні під час Революції Гідності. У шкільній бібліотеці організована книжкова виставка «А Сотня відлетіла в небеса…». 







Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: