Завантаження ...
banner
banner

Ніжинські депутати пропонують заборонити продаж алкоголю та тютюнових виробів на зупинках

21 лютого на початку бюджетної комісії депутати міської ради обговорили проблему продажу алкогольних напоїв та тютюнових виробів на зупинках громадського транспорту

Кіоски з алкогольними та тютюновими товарами


21 лютого на початку бюджетної комісії депутати міської ради обговорили проблему продажу алкогольних напоїв та тютюнових виробів на зупинках громадського транспорту. Присутні були стурбовані тим, що кіоски зі шкідливими товарами розміщені саме на зупинках транспорту, де велике скупчення громадян та молоді й дітей зокрема.

“Нема в Європі павільйонів на зупинках громадського транспорту, де продають цигарки та розливають алкоголь. Хай ці товари продаються в супермаркетах, там хоча б є хоч якийсь контроль. У таких кіосках продавці не хочуть чинити спротив, аби молодь не палила та не пила. Треба зробити все можливе, аби заборонити на зупинках МАФи, де продають алкоголь та тютюн. Це буде наш посильний внесок у те, за що віддали своє життя молоді хлопці на Майдані та продовжують робити це воїни на Сході України. Ми як трудівники тилу повинні теж зробити якісь корисні кроки на благо розвитку держави”,- запропонував депутат міської ради Ігор Шалай.


Кіоски з алкогольними та тютюновими товарами


Говорити про заборону таких МАФів на зупинках громадського транспорту ще рано, однак комісією було дане доручення підготувати відповідний проект рішення. Що ж, побачимо, чи буде від цього якийсь результат. 


Кіоски з тютюновими та алкогольними товарами

Кіоски з тютюновими та алкогольними товарами



Юлія Солдатенко

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: