Завантаження ...
banner
banner

Як у Ніжині кулінарів шукали

«Нове сімейне кулінарне шоу на телеканалі «Україна»! За звання кращого кухаря змагатимуться свекруха й невістка, а переможниця отримає винагороду - 5000 гривень!», - закликають на сайті телеканалу

Кулінарне шоу, кастинг


«Нове сімейне кулінарне шоу на телеканалі «Україна»! За звання кращого кухаря змагатимуться свекруха й невістка, а переможниця отримає винагороду - 5000 гривень!», - закликають на сайті телеканалу.

Майбутніх учасників шоу нещодавно шукали й на Чернігівщині. І якщо в обласному центрі 11 лютого бажаючих випробувати свої сили знайшлося, то в Ніжині 15 лютого кастинг-менеджерам довелося буквально тягнути людей за руки. Допомагати їм у цьому зголосилися місцеві журналісти.
 
- Я обдзвонив кого тільки можна. Хтось не хотів, а хтось був не проти, але не міг. Я залишив кастинг-групі чотири номери телефонів потенційних учасників. Телевізійники пішли по наших установах, навіть вийшли на Гоголівську, зупиняючи перехожих, - поділився редактор Ніжинської міської газети «Вісті» Валерій Кичко.
 
Незважаючи на всі прикладені зусилля, кастинг-менеджерам вдалося «завербувати» лише одну ніжинську родину, та й то випадково. Кастинг проходив у міському Будинку культури, туди якраз і прийшла проводити заняття 37-річна Вікторія Вишнева - керівник зразкового ансамблю танцю «Вікторія».

- Я зайшла до дівчат у методкабінет, і саме в той час туди заглянув представник телеканалу. Став мене вмовляти, колеги підключилися. Я погодилась, але сумнівалася, що свою згоду дасть свекруха, Валентина Михайлівна. А тут якраз і вона привела на заняття онука - нашого з Володимиром сина Павлика. І, на мій подив, дала добро навіть швидше, ніж я.


Родина Король

Родина Король

43-річному Володимиру Королю нічого не залишалося, як підтримати авантюру дружини й матері.

- Нас розпитали про сім'ю, про наші відносини. Цікавилися, які страви готую краще я, які - наша мама. Мої фірмові - це борщ, налисники й сирна запіканка «Зебра», а Валентина Михайлівна неперевершено робить деруни з сиром, холодець, консервовані помідори й лечо.
 
Нам сказали: якщо наша родина підійде, нас запросять на зйомки (вони почнуться в травні). Якщо ні - то ми й не засмутимося. У нас і без цього дуже насичене й цікаве життя, постійно якісь виступи й роз'їзди.

Ансамбль, який створила й яким керує Вікторія Миколаївна, восени цього року відзначає 20-річчя. З 3 років у ньому займаються і її діти. Юліані вже 10, вона лауреат багатьох міжнародних і всеукраїнських конкурсів (крім танців, у її житті є ще художня гімнастика, музична школа). Павлику - 6, він теж уже перемагав - поки не індивідуально, а зі своїм танцювальним колективом. Ну а голова сім'ї - депутат Ніжинської міськради. Цю родину в Ніжині знають та шанують. Якщо все-таки вони пройдуть в шоу - вболівати за них буде все місто.


Аліна Ковальова, "ГАРТ" №8 (2813) від 23 лютого 2017
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: