Завантаження ...
banner
banner

Вкрали собі по конику

22 лютого по допомогу до Носівської поліції звернувся головний зоотехнік одного з фермерських підприємств з тим, що протягом години невідомі особи, пошкодивши вікна та двері господарства, скоїли крадіжку двох породистих коней


У Носівському районі поліція затримала двох конокрадів, якими виявилися раніше засуджений киянин і житель Чернігівщини.

22 лютого по допомогу до Носівської поліції звернувся головний зоотехнік одного з фермерських підприємств з тим, що протягом години невідомі особи, пошкодивши вікна та двері господарства, скоїли крадіжку двох породистих коней.
 
На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група Носівського відділення поліції ГУНП в Чернігівській області. У ході проведення перевірки правоохоронці встановили, що крадіжку скоїли раніше судимий мешканець Києва та раніше судимий мешканець Бобровицького району.
 
Коней повернуто власнику. Підозрювані затримані в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.
 
Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому) - карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років.
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: