Завантаження ...
banner

У роботі відділу містобудування Ніжинської РДА знайшли порушення

Управлінням Державної архітектурно-будівельної інспекції в Чернігівській області перевірено діяльність відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Ніжинської райдержадміністрації

ДАБІ


Управлінням Державної архітектурно-будівельної інспекції в Чернігівській області перевірено діяльність відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Ніжинської районної державної адміністрації.

У ході перевірки виявлені порушення Порядку надання уповноваженим органом містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки. Так, первинні документи видаються на об’єкти, проектування яких не потребує отримання містобудівних умов та обмежень; до відповідної заяви замовником не додається засвідчена в установленому порядку копія документа про право власності (користування) земельною ділянкою тощо.
 
На підставі виявлених порушень посадовими особами Управління Держархбудінспекції в Чернігівській області скасовано сім містобудівних умов та обмежень. Зокрема, щодо об’єктів «Реконструкція комунального закладу Ніжинського районного будинку культури з улаштуванням внутрішніх санітарних вузлів по вул. Незалежності, 4-А, у с. Талалаївка, Ніжинського р-ну» (замовник – відділ культури Ніжинської РДА); «Пилорама потужністю 10 куб.м/зм СП «Ніжинрайагролісництво» (замовник – Ніжинське районне дочірнє агролісогосподарське спеціалізоване підприємство «Ніжинрайагролісництво») та інших.

dabi.gov.ua
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: