Завантаження ...
banner
banner

Краса врятує світ. Чи є гарні дівчата на факультеті психології й соціальної роботи в НДУ?

Напередодні Міжнародного жіночого дня факультет психології та соціальної роботи НДУ імені М.Гоголя вирішив провести невеличке дослідження й з’ясувати, де ж в Ніжині найкрасивіші дівчата

Найгарніші дівчата

Аліна Фуштей


Напередодні Міжнародного жіночого дня факультет психології та соціальної роботи НДУ імені М.Гоголя вирішив провести невеличке дослідження й з’ясувати, де в Ніжині найкрасивіші дівчата. Як відомо, українки – одні з найкрасивіших у світі жінок, а в Ніжині таких дуже багато. 

Окрасою нашого міста є численні навчальні заклади, серед яких - Ніжинський державний університет імені М. Гоголя. Тут усі дівчата – не лише красуні, а й розумні, талановиті та яскраві. 

Хоч це й провокативна заява, бо най-найвродливіших визначити непросто, усі чарівні й чудові. Ми дослідили, що чи не найбільше красивих дівчат зосереджено у нас, на факультеті психології та соціальної роботи НДУ ім. М. Гоголя. 
 
Чому? Ось деякі факти. 

Переможницями, призерками та учасницями різноманітних конкурсів краси в різні роки є рекордна кількість студенток нашого факультету, що свідчить про їх яскравість, активність, впевненість у собі та визнання їхньої унікальності членами журі та глядачами. 
 
Зокрема, переможницею одного з найперших конкурсів «Міс Ніжин» у 1997 р. стала Ольга Євланова – випускниця нашого факультету, зараз відомий успішний психотерапевт, вишукана жінка й яскрава особистість із активною громадською позицією. 
 
Нинішня студентка-першокурсниця Аліна Фуштей – Міс Ніжин – 2015, успішна модель, акторка, Віце-міс конкурсу «Княгиня Чернігова – 2014» і просто красуня. 
 
У конкурсі «Міс університет» за понад 10 років його існування переможницями та призерками стали Юлія Гринько – Міс університет – 2006. 

Маргарита Бойко– ІВіце-міс – 2010. 


Найгарніші дівчата

Карина Демиденко


Карина Демиденко – Міс Вишуканість – 2012. 

Міс Чарівність – Оксана Тарасенко (2015) та Карина Богомаз (2013). Карина також є неодноразовою учасницею й переможницею фото- та онлайн-конкурсів на сторінках ніжинських видань. 
 
Єлизавета Саєнко – Міс університет та Міс Глядацьких симпатій – 2014. 
 
Катерина Топчій – ІІ Віце-міс – 2014. 
 
Марина Гриценко – ІІ Віце-міс – 2015. 
 
Вікторія Жорова – Міс Елегантність – 2017. 
 
Дарія Колесник – ІІ Віце-міста Міс Романтичність – 2017. 
 
Ольга Дешко – чинна Міс університет – 2017, а також Міс Стиль та Міс Глядацьких симпатій.


Ольга Дешко

Ольга Дешко
 

І це далеко не повний перелік дівчат із нашого факультету, які заявили про себе на подібних конкурсах. Є ще багато найкращих серед найталановитіших, найрозумніших та найактивніших. Не вірите? Приходьте до нас, переконаєтеся. 
 
Ніжину є чим пишатися! Тож бажаємо всім представницям прекрасної половини людства приємної весни, гарного настрою, усмішок і кохання та вітаємо з прийдешнім святом 8 Березня.

Найгарніші дівчата

Ольга Євланова

Найгарніші дівчата

Юлія Гринько

Найгарніші дівчата

Оксана Тарасенко


Найгарніші дівчата

Карина Богомаз

Найгарніші дівчата

Маргарита Бойко


Найгарніші дівчата

Єлизавета Саєнко

Найгарніші дівчата

Катерина Топчій


Найгарніші дівчата

Марина Гриценко

Найгарніші дівчата

Дарія Колесник

Найгарніші дівчата

Вікторія Жорова


Ольга Кресан, викладач факультету психології та соціальної роботи НДУ ім. М. Гоголя

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: