Завантаження ...
banner

У Ніжині привітали матерів загиблих учасників АТО

Напередодні Міжнародного жіночого дня 8 Березня матерів та дружин загиблих учасників АТО було запрошено до урочистої зали виконкому міської ради


Напередодні Міжнародного жіночого дня 8 Березня матерів та дружин загиблих учасників АТО було запрошено до урочистої зали виконкому міської ради.

Зі словами глибокої вдячності за виховання гідних синів Вітчизни до матерів звернулись міський голова Анатолій Лінник, його заступник Ігор Алєксєєнко та депутат Ніжинської міської ради Олександр Шалай.

На адресу жінок пролунало багато теплих слів і щирих побажань, від чоловіків вони отримали букети квітів та подарунки.
 
За сприяння депутатів Чернігівської обласної ради Ігоря Дягеля, Андрія Віротченка, депутатів міської ради Володимира Мамедова, Ігоря та Олександра Шалаїв, Костянтина Смалія, приватних підприємців Владислава Прощенка та Анатолія Потапенка зустріч із жінками продовжилась за святковим столом у кафе «Автограф».



Із подарунками та солодощами до вітань також долучились директор Ніжинського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Наталія Кучеровська, голова Спілки Самаритян України в місті Ніжині Ірина Балакірєва та приватний підприємець Наталія Радченко.

Жодна мати та дружина загиблих воїнів не лишилася поза увагою: доки тривало спілкування в «Автографі», міський голова разом зі своїм заступником та фахівцями центру соціальних служб з вітаннями відвідали матерів загиблих, які за станом здоров’я не змогли прийти на зустріч, у них вдома.
 
Цього дня вшанування ніжинських жінок завершилось у міському Будинку культури, де на їх честь відбулась концертна програма за участі художніх колективів та солістів міста.





Л. Луговик,

начальник відділу соціальної роботи

Ніжинського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: