Завантаження ...
banner

В електропотязі "Ніжин-Київ" пограбували й побили чоловіка

Двоє молодиків в електропотязі сполученням «Ніжин-Київ» відлупцювали жителя Броварів та відібрали в нього мобільний телефон

Електропотяг


Двоє молодиків в електропотязі сполученням «Ніжин-Київ» відлупцювали жителя Броварів та відібрали в нього мобільний телефон. Отримавши орієнтування з прикметами нападників, оперативники Бобровицького відділення поліції «по гарячих слідах» затримали зловмисників на залізничній станції.

По допомогу до поліції звернувся житель Броварів Київської області й повідомив, що вдень в електропотязі сполученням «Ніжин-Київ» на нього напали двоє молодиків, відлупцювали його та відібрали мобільний телефон.
 
Потерпілий описав поліції прикмети грабіжників та надав їх словесний портрет. Вирахувавши ймовірний маршрут пересування підозрюваних, оперативники кримінальної поліції перекрили шляхи їх відступу. На одній із залізничних станцій поліцейські помітили двох чоловіків, схожих за описом на підозрюваних.
 
Під час поверхневого огляду в молодиків, жителів Київської області, був вилучений мобільний телефон потерпілого. Останні затримані в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.
 
Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України (грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого, або з погрозою застосування такого насильства, або вчинений повторно, або за попередньою змовою групою осіб) - карається позбавленням волі на строк від чотирьох до шести років.
 
Триває досудове розслідування.
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: