Завантаження ...
banner
banner

Через домашнє завдання вітчим так побив свого пасинка, що довелося видаляти селезінку

Бобровицьким відділом Ніжинської місцевої прокуратури здійснюється процесуальне керівництво в кримінальному провадженні за фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження неповнолітньому

Побиття дитини


Бобровицьким відділом Ніжинської місцевої прокуратури здійснюється процесуальне керівництво в кримінальному провадженні за фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження неповнолітньому, відомості про яке 20 березня внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 КК України (карається позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років).

19 березня о 21 годині до приймального відділення Бобровицької центральної районної лікарні з діагнозом розрив селезінки, внутрішньо черевна кровотеча доставлено хлопчика 2006 року народження, мешканця Бобровиці.
 
Встановлено, що вказані тілесні ушкодження дитині шляхом нанесення одного удару кулаком в область черевної порожнини заподіяв її вітчим. На даний час хлопчик прооперований та знаходиться в реанімаційному відділенні лікарні.

Під час підготовки шкільного домашнього завдання п’яний чоловік розлютився й завдав дитині один удар рукою в область селезінки. Хлопчик поскаржився на погіршення самопочуття й через кілька годин з гострими болями був доставлений до Бобровицької центральної районної лікарні. Медики констатували розрив селезінки й прооперували дитину, видаливши орган.

У кримінальному провадженні виконуються необхідні слідчі та розшукові дії, спрямовані на з’ясування всіх обставин кримінального правопорушення. 
Затриманий свою вину визнав і дав правдиві свідчення. Триває досудове розслідування.

Джерело: Ніжинська місцева прокуратура

Сектор комунікації поліції в Чернігівській області
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: