Завантаження ...
banner

Виконком вирішив боротися з загрозою підтоплення по місту

Вчора, 23 березня на черговому засіданні виконавчого комітету було прийнято рішення про фінансування заходів з попередження загрози підтоплення

Минулорічний потоп на одній з вулиць

Вчора, 23 березня на черговому засіданні виконавчого комітету було прийнято рішення про фінансування заходів  з попередження загрози підтоплення.

В рішенні зазначається, що з метою запобігання виникненню підтоплення окремих мікрорайонів, вулиць виконавчий комітет Ніжинської міської ради вирішив:
1. Управлінню житлово – комунального господарства та будівництва в термін до 28.04.2017р. вжити заходів щодо розчистки водовідвідних каналів міста для природного відведення надлишку води з Ніжин-озера, по вулиці 8 Березня, 3-го мікрорайону, вулиці Широкомагерської.

2. Комунальним підприємствам «Виробниче управління комунального господарства» (Корман В.А.), «Ніжинське управління водопровідно – каналізаційного господарства» (Лабузький П.М.), «Служба Єдиного Замовника» (Борисенко М.Д.) забезпечити оперативне реагування на випадки перекриття проїжджої частини вулиць міста талими (дощовими, ґрунтовими) водами або підтоплення об’єктів життєзабезпечення.

3. Фінансовому управлінню міської ради перерахувати управлінню житлово – комунального господарства та будівництва 21087 грн. для проведення розрахунків за розчистку водовідвідних каналів та відкачку води з перекритих ділянок доріг за рахунок коштів на попередження та ліквідацію наслідків надзвичайних ситуацій та стихійних лих
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: