Завантаження ...
banner
banner

Чи бачили ви шестиметрового жирафа й боксера-кенгуру? Якщо ні - то гайда в цирк "Кобзов"

До Ніжина приїхав цирк “Кобзов”. Що ж тут незвичайного, скажете ви. Цирк, ну і цирк. Проте такого цирку більшість ніжинців ще не бачило

Цирк


До Ніжина приїхав цирк “Кобзов”. Що ж тут незвичайного, скажете ви. Цирк, ну і цирк. Проте такого цирку більшість ніжинців ще не бачило.

“Кобзов” - найбільший цирк в Україні, рівень якого по праву можна назвати світовим. Він вирізняється своєю якістю, професійністю, є цирком європейського зразка. Головне завдання кожного артиста “Кобзову” - влаштувати свято й казку для своїх гостей, подарувати позитивний настрій й яскраві емоції, знайти чим захопити, вразити й здивувати. 
 
Керівництво цирку прийняло рішення провести тур по 151 місту України, що стартував у Прилуках. На сьогодні «Кобзов» володіє трьома пересувними цирковими комплексами з сучасним обладнанням та технікою. У різних містах України проводять одночасно 3 повноцінних шоу: “Ангели цирку”, “Еxtreme Show”, “Цирк Італії”. У Ніжині презентують “Ангелів цирку”.


Цирк


Вистава стає справжнім видовищем, феєрією, святом не тільки для дітей, а й для дорослих. Для шоу активно залучають тварин, італійських артистів, переможців фестивалю в Монте-Карло, учасників, що приїхали з Канади, Америки, “зірок” “Україна має талант”, “Х-фактор”. 

В “Ангелах цирку” акцент був зроблений на тваринах: тут можна побачити і 6-метрового жирафа Джордана, і єдиного в Україні Білого лева, і зебр, кенгуру, що боксує з людиною, бізонів, верблюдів, страусів... Виступають і акробати, повітряні гімнасти, еквілібристи, клоуни та інші.
 
У програмі “Еxtreme Show” - переможці циркового фестивалю в Монте-Карло 2017 року, які вразять вас своїм номером, що увійшов до книги рекордів Гіннеса. Одночасно сім артистів проходять по канату без страховки, утворюючи піраміду під куполом цирку. Мотоциклісти на шаленій швидкості виконують унікальні та небезпечні трюки всередині металевої кулі. Від енергії небезпечних номерів та професіоналізму артистів ви затамуєте подих та відчуєте прилив адреналіну. 


Цирк


"Цирк Італії» – грандіозне шоу, де ви можете побачити всесвітньо відому циркову династію з Італії – Togni, яка почала свою діяльність у 1872 році. Зіркові представники династії – брати Давіо і Коррадо – продемонструють вам свою майстерність та італійський темперамент. На вас чекає незабутнє видовище – тигри, які підкорили Рим, і з ними кращий артист італійського цирку – Давіо. П’ять хижаків і один чоловік – це справжнє гармонійне співіснування живих істот. Індійські слони підкорять вас не лише своїми розмірами, а й неймовірними вміннями.

Коли потрапите всередину цирку, в очі відразу впадає величезний манеж, світловий та звуковий супровід забезпечені на найвищому рівні. Купол цирку, висотою в 25 метрів і діаметром в 36 метрів, придбали в Італії, він є сучасним, комфортним, усе продумано до найменших дрібниць.
 
Цирки, яких звикли бачити маленькі міста України, сформували в людей певний стереотип. Здавалося б, що здивувати вже нічим. Щось подібне ми бачили, скажете ви. Але ми впевнені, що “Кобзов” вас знайде чим здивувати. Цирку такого рівня в Україні практично не було. 


Цирк


Мало чи не в кожному місті для сотні дітей з обмеженими можливостями, дітей воїнів АТО, із малозабезпечених сімей, дітей сиріт цирк влаштовує безкоштовні вистави. 

“Кобзов” відомий як масштабний благодійний проект, за що засновник цирку Микола Кобзов у 2004 році отримав звання Заслуженого діяча культури України. Тоді влаштували безкоштовне шоу для 350 тисяч дітей. На сьогоднішній день ця цифра збільшилась до 1 млн 600 тисяч. 
 
“Кобзов” вважається київським цирком, проте артисти в ньому - зі всієї України. Колектив доповнюють, відбираючи до себе тільки найкращих людей, аби й надалі підтримувати гарну репутацію. 
 
Тому, якщо ви ще не сходили на “Ангелів цирку”, - поспішайте, адже “Кобзов” у Ніжині до 26 березня включно.


Цирк



Цирк

Цирк

Цирк

Цирк

Цирк

Цирк

Цирк

Цирк

Цирк

Цирк

Цирк

Цирк

Цирк

Цирк

Цирк

Цирк

Цирк

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: