Завантаження ...
banner
banner

Дуель на ножах - один мачо в лікарні

Вночі до чергової частини Коропського відділення поліції надійшло повідомлення чергової медсестри Коропської райлікарні, що до них на лікування був доставлений 30-річний мешканець одного з сіл району з проникаючим ножовим пораненням черевної порожнини та стегна


Вночі до чергової частини Коропського відділення поліції надійшло повідомлення чергової медсестри Коропської райлікарні, що до них на лікування був доставлений 30-річний мешканець одного з сіл району з проникаючим ножовим пораненням черевної порожнини та стегна. 

На місце пригоди негайно виїхала група реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група. Правоохоронці з’ясували, що в селі зустрілися дві компанії відпочивальників – місцева та з райцентру. Виник конфлікт на ґрунті ревнощів між колишнім і нинішнім бойфрендом однієї дівчини.
 
Суперечка між хлопцями, які відпочивали в різних компаніях, швидко переросла в бійку, про що свідчать синці та садна у обох парубків. Потім один з юнаків (житель райцентру) дістав ніж, яким і порізав суперника.
 
За фактом завдання тяжких тілесних ушкоджень відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України, що передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років.
 
Вирішується питання про обрання підозрюваному міри запобіжного заходу. Досудове розслідування кримінального провадження триває.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: