Завантаження ...
banner
banner

Держслужбовці свою недбалістю завдали шкоди державі

На сайті ніжинської місцевої прокуратури з’явилось повідомлення, що прокуратурою до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості стосовно посадових осіб однієї з районних державних адміністрацій за фактом службової недбалості, що завдало істотну шкоду державним інтересам


На сайті ніжинської місцевої прокуратури з’явилось повідомлення, що прокуратурою до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості стосовно посадових осіб однієї з районних державних адміністрацій за фактом службової недбалості, що завдало істотну шкоду державним інтересам (ч. 1 ст. 367 КК України).

Як встановлено,  внаслідок неналежного виконання службовими особами  райдержадміністрації своїх обов’язків, суб’єкт господарювання з 2012 року без правовстановлюючих документів використовував земельну ділянку площею понад 5,5 га, розташовану під об’єктами нерухомості в м. Носівка.

Стсосовно того, в якій саме РДА працюють правопорушники, то ця інформація прокуратурою не уточнюється, але враховуючи, шо правоворушення було скоєно в Носівці, то можна припустити, що мова йде саме про місцевих носівських чиновників.
 
Внаслідок таких дій орендна плата до бюджету не надходила, що завдало істотну шкоду інтересам держави.
 
Наразі досудове розслідування триває. Встановлюються обставини  вчинення кримінального правопорушення.
 
За інформацією прес-служби
прокуратури Чернігівської області
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: