Завантаження ...
banner
banner

Хто винен у пожежі на Комунальному ринку?

Вночі з 28 на 29 березня на території “Комунального ринку” сталася пожежа - вщент згоріли 2 двухсторонні ряди контейнерів підприємців. Через несвоєчасне виявлення та повідомлення про пожежу, на момент прибуття вогнеборців вогнем було охоплено майже 400 кв.м. території


 

Вночі з 28 на 29 березня на території “Комунального ринку” сталася пожежа - вщент згоріли 2 двухсторонні ряди контейнерів підприємців. Через несвоєчасне виявлення та повідомлення про пожежу, на момент прибуття вогнеборців вогнем було охоплено майже 400 квадратних метрів території.

На місці працюють експерти ДСНС із Чернігова, які займаються обстеженням вигорілої території та встановлюють причину пожежі. Підприємці та місцеві жителі говорять про підпал ринку.
Підозри щодо підпалу посилюються ще й конфліктом між директором “Комунального ринку” Анатолієм Вершняком та підприємцями через можливе підвищення орендної плати. Орендарі навіть збирали підписи на звільнення свого керівника, висловлюють йому недовіру та небажання з ним працювати. Тому обставини виникнення пожежі є досить дивними, штовхають на роздуми. 
 
Підприємці бідкаються, що втратили те, чим жили роками. Відкладували все до копійки, жили своєю справою, за ніч багато хто лишився свого майна. Ними в ринок були вкладені великі кошти, в той час як Анатолієм Вершняком, за їхніми словами, практично не було зроблено нічого.
 
Покращення умов взагалі ніяких немає. Виділялися кошти, але щось робилося для одного підприємця на ринку по вулиці Незалежності. Ми ж скільки ходили по комісіям, інстанціям, для нас  до цього часу взагалі нічого не робилось. У нас елементарно немає освітлення на ринку. На мою думку, 90% - це підпал. Легше всього буде списати на недбалість самих підприємців. Це буде найпростіше. Якщо виявлять підпал, мають відкрити кримінальну справу. Кому це вигідно сказати не можу, адже скільки людей - стільки й думок”, - висловила свою думку голова ініціативної групи підприємців Лариса Пархоменко.
 
Дивно ще й те, що працівники швидкої допомоги викликали пожежників, а не охоронці, які мали бути б на своєму посту й вчасно зреагувати. Охоронців та директора “Комунального ринку” Анатолія Вершняка ніхто не бачив. Допомагали орендарям директор "Критого ринку "Прогрес" та завхоз.

Офіційні причини виникнення пожежі наразі встановлюються.
















Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: