Завантаження ...
banner
banner

З 13 квітня в Ніжині розпочинається Великодній ярмарок

З 13 по 15 квітня в Ніжині по вулиці Гоголя, починаючи від Небесної Сотні до Московської, проведуть традиційний Великодній ярмарок та Другий фестиваль писанок

Великодній ярмарок


З 13 по 15 квітня в Ніжині по вулиці Гоголя, починаючи від Небесної Сотні до Московської, проведуть традиційний Великодній ярмарок та Другий фестиваль писанок. 

Про це повідомили 30 березня на засіданні виконкому. 

Ярмарок проводитиметься в Ніжині вдруге. Минулого року він тривав з 25 по 30 квітня, ятки з виробами народних майстрів розміщувалися навпроти Всіхсвятської церкви.

У робочі та вихідні дні ярмарок триватиме з 8 по 15 години. 

Писанки розмальовуватимуть біля Всіхсвятської церкви, потім їх можна буде повісити на дерево біля Управління соціального захисту населення.

Головним розпорядником, як і минулого року, визначили ДКП "Комунальний ринок", що займатиметься виготовленням банера й збиранням коштів. Це викликало неоднозначні роздуми та навіть обурення серед присутніх у зв'язку з останніми резонансними подіями навколо цього підприємства.

Натомість заступник міського голови Григорій Олійник зазначив, що "Комунальний ринок" має зареєстровані касові апарати, забезпечені договірні відносини й досвід у цій справі. 

"Зміни тягнуть за собою дуже багато проблем. До того ж Анатолій Вершняк (керівник підприємства) до цього жодного відношення не має", - наголосив він.

Участь народних майстрів декоративно-прикладного мистецтва (при пред’явленні посвідчення) та кандидатів в майстри (при пред’явленні довідки) у Великодньому ярмарку буде безкоштовною.

Вартість одного погонного метра - 17 грн, трьох - 51 грн.

Юлія Солдатенко

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: