Завантаження ...
banner
banner

Врятувати Міланку: у Ніжині влаштовують благодійний концерт за участю фронтмена гурту "Біла вежа"

7 квітня о 16.00 в приміщенні Ніжинської ЗОШ №6 відбудеться благодійний концерт за участю фронтмена гурту «БІЛА ВЕЖА», учасника 6-го сезону національного співочого шоу «Х-Фактор» Максима Іващенка

Мілана Мальченко


7 квітня о 16.00 в приміщенні Ніжинської ЗОШ №6 (вулиця Мигалівська, 15) відбудеться благодійний концерт за участю фронтмена гурту «БІЛА ВЕЖА», учасника 6-го сезону національного співочого шоу «Х-Фактор», уродженця Ніжина Максима Іващенка, танцювальних колективів міста та інших гостей заходу.

На святі також будуть присутні мультиплікаційні герої «Маша та Ведмідь» (дитячі аніматори студії «Лімпопо»).

Усі зібрані кошти панують передати на лікування Мілани Мальченко (діагноз: гострий лімфобластний лейкоз) в Чернігівську обласну лікарню.
 
Наприкінці листопада минулого року 5-річна Мілана потрапила до лікарні зі збільшеними підщелепними лімфовузлами, діагноз – лімфаденіт. У лютому ніжинську дівчинку проконсультувала головний гематолог, директор центру ТКМ (трансплантації кісткового мозку) хіміотерапії – Донська С.Б. Згодом Мілані встановили діагноз – гострий лімфобластний лейкоз. Зараз дівчинка знаходиться в Чернігівській дитячій обласній лікарні в гематологічному відділенні.
 
Міланці наразі зупинили введення хімії, оскільки розпочалися реакції організму: розвинувся гострий панкреатит, з’явилася слабкість та лихоманка, біль в ніжках, дуже поганий апетит, ротова порожнина та губи вкрилися ранами. На лікування дівчинки вже витрачено 50 000 грн, мама зараз знаходитися з донечкою в лікарні. Міланці життєво необхідні антибіотики, дороговартісні ліки. 


Мілана Мальченко



Організатор благодійного концерту Яна Волинко сподівається таким чином допомогти дівчинці: "Маленька сума - це вже допомога. Підтримка чернігівських волонтерів значна, я сподіваюсь і на Ніжин. 80%, що такі дітки виліковуються. Якшо за 9 місяців покращення нема, тоді рецидив - пересадка кісткового мозку. Ця дитина лікує натовп від байдужості. І хто що робить для кого - насправді дуже велике питання.

Це буде теплий вечір: доброти, сподівань та турботи. Коли сконцентровуєшся на собі, не бачиш проблем навколо себе. Ми просто забули як це, дійсно допомогати. Не для галочки, не для того, що це, мабуть, потрібно. Ми перемикаємо канали, якщо нас не влаштовує предача, змінюємо телефони, одяг, партнерів, викидаємо їжу, яка вже не придатна до споживання, свідомо обираємо - у що нам вірити, а до чого ставитися скептично. Багато жителів нашого міста звиклись з тим, що у нас війна, ми просто усвідомлюємо проблему, роблячи вигляд, наче нічого нас не стосується. Найстрашніше, що ми нічого не робимо для того, щоб змінитися. Ми стали байдужі, знервовані, хворобливі, злі. Я хочу, щоб кожен повірив у себе, знайшов сили, робив все можливе, щоб вийти з тієї зони комфорту, у якій живеш, і думаєш, що це нормально", - ділиться з нами Яна Волинко.



Запрошення можна придбати за телефоном:

+380684343390 - Яна 
 
+380681316595 - Тетяна або безпосередньо в ЗОШ №6.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: