Завантаження ...
banner
banner

За березень в Ніжині зареєстровано 187 крадіжок

Відео.
За березень Ніжинським відділом поліції було зареєстровано 2933 заяв і повідомлень, із яких до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено 474


За березень місяць Ніжинським відділом поліції було зареєстровано 2933 заяв і повідомлень, із яких до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено 474.

Про це 3 квітня на щомісячній оперативній нараді повідомив інспектор штабу Ніжинського відділу поліції Максим Терещенко.
 
Серед них: 3 вбивства, 7 грабежів, 10 повідомлень про зберігання наркотичних засобів, 61 спричинення тілесних ушкоджень, 187 крадіжок, 8 випадків незаконного поводження з вогнепальною зброєю та боєприпасами, 15 фактів підробки документів, 7 ДТП з травмованими та загиблими особами, 2 розбійних напади, 33 шахрайства. 
 
Серед адміністративних порушень Максим Терещенко виділив 33 випадки керування транспортом у стані алкогольного сп'яніння та 102 факти руху великовагових вантажівок по Ніжину.
 
Серед резонансних подій, у березні цього року здійснено 3 грабежі, із яких правоохоронцями розкрито 2. Інспектор штабу Ніжинського відділу поліції виділив також забруднення невідомою речовиною Ніжин-озеро, пожежу одного з будинків Ніжина (постраждалий загинув) та “Комунальному ринку”. 
 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: