Завантаження ...
banner
banner

Хто хоче стати поліцейським? Відбір у м.Чернігові

З 31 березня по 9 квітня 2017 року за адресою: місто Чернігів, вулиця Шевченка, 116-А проходить набір кандидатів на службу в поліцію на зайняття вакантних посад до підрозділів Головного управління Національної поліції в Чернігівській області


З 31 березня по 9 квітня 2017 року за адресою: місто Чернігів, вулиця Шевченка, 116-А проходить набір кандидатів на службу в поліцію на зайняття вакантних посад (сержантського складу поліції) до підрозділів Головного управління Національної поліції в Чернігівській області. 

Конкурс буде проводитися на посади поліцейський сектору реагування патрульної поліції, поліцейський ізолятора тимчасового тримання, поліцейський-водій відділення конвойної служби ізолятору тимчасового тримання, а також поліцейський з логістики збереження речових доказів та озброєння.
 
Загальні вимоги до кандидатів: 
•   громадянство України;
•   вік від 18 років;
•   вільне володіння українською мовою;
•   повна загальна середня освіта;
•  знання основ правознавства, Конституції України, Законів України «Про Національну поліцію», Законів України «Про запобігання корупції». 
 
Для кандидатів на посаду водія обов’язкова наявність посвідчення категорії «В» (бажано «С»)
 
З більш детальною інформацією щодо вимог до кандидатів можна ознайомитися, перейшовши за посиланням на офіційному сайті Головного управління Національної поліції в Чернігівській області.
 
Сектор комунікації
поліції Чернігівської області
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: