Завантаження ...
banner
banner

По вулиці Шевченка хочуть тимчасово вимкнути вуличне освітлення

13 квітня на засіданні виконкому зачитали лист від слідчого з проханням забезпечити відключення вуличного освітлення 18 квітня по вулиці Шевченка (у районі будинків 116-128) з метою проведення слідчих дій за фактом ДТП

Слідчий експеримент


13 квітня на засіданні виконкому зачитали лист від слідчого з проханням забезпечити відключення вуличного освітлення 18 квітня з 20.00 до 21.45 по вулиці Шевченка (у районі будинків 116-128) з метою проведення слідчих дій за фактом ДТП, аби експеримент максимально наблизити до події, що сталася.

Кримінальна справа за фактом ДТП порушена 22 вересня 2015 року і тягнеться ось уже як два роки.
 
Начальник КП “ВУКГ” Владислав Корман відзначив, що вимкнення зазначеної центральної лінії освітлення фактично тягне за собою погашення світла на площі І. Франка, вулиці Шевченка, Набережній, Незалежності, Корчагіна, на частині вулиці 8-го Березня. Тому, за його словами, питання потрібно ретельно вивчити, щоб зробити фізичний розрив даної ділянки від інших, унаслідок чого буде вимкнено вуличне освітлення по вулиці Шевченка, частині вулиці Корчагіна й 8-го Березня. 
 
Члени виконавчого комітету погодились надати згоду на звернення, але за умови забезпечення належної безпеки дорожнього руху, громадян на тих ділянках доріг, де вимкнуть вуличне освітлення в період проведення слідчого експерименту. 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: