Завантаження ...
banner
banner

Лист відчаю: пасажири обурені ранковим запізненням робочої електрички Ніжин-Чернігів

Чернігівська редакція SVOBODA.FM отримала ввечері 13-го квітня лист відчаю від пасажирів "робочої" електрички Ніжин-Чернігів, яка прибуває до обласного центру о 7:42 ранку

Електричка


Чернігівська редакція SVOBODA.FM отримала ввечері 13-го квітня лист відчаю від пасажирів "робочої" електрички Ніжин-Чернігів, яка прибуває до обласного центру о 7:42 ранку. Щоб доїхати з центрального залізничного вокзалу на роботу чи навчання, у людей лишається всього... 18 (!) хвилин.

А це означає хронічні запізнення, якщо у віддалений район міста потрібно їхати громадським транспортом.

Редакція публічно звертається до керівництва Південно-Західної залізниці з проханням звернути увагу на описану нижче проблему й посунути графік руху електропотяга хоча б на півгодини заради зручності пасажирів:
 
"Добрий вечір. Звертаємось до вас за допомогою. Проблема з розкладом руху електропоїзду. Мова йде про першу електричку з Ніжина, так звану “робочу”. Прибуває на станцію Чернігів о 7-42 !!!!!!! Люди не встигають ні на роботу, ні на навчання. Погодьтесь - неможливо за 15 хвилин доїхати хоча б до центру. А є ж люди, які працюють на іншому кінці міста. Жодному керівництву не подобаються постійні запізнення. Як людям добиратися, як працювати, як жити. По селах роботи нема, і єдина надія на виживання - робота в місті. Дзвінки на гарячу лінію залізниці, листи, але “віз і нині там”. Просимо небайдужу редакцію допомогти достукатися до керівництва й посприяти у вирішенні цього питання".

SVOBODA.FM нагадує також керівництву Укрзалізниці про неодноразові ініціативи відновлення прямого залізничного сполучення між Черніговом і Львовом. А для наповнення реальним змістом рішення ЄС про введення безвізового режиму з Україною великим позитивом було б прийняття рішення про відновлення залізничного сполучення з країнами Балтії.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: