Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині водій маршрутки їздив за підробленими документами

13 квітня о 14:30 в Ніжині правоохоронці Ніжинського відділу поліції в ході проведення профілактичного відпрацювання пасажироперевізників зупинили мікроавтобус «Рута»

Маршрутка, водій, посвідчення, підробка


13 квітня о 14:30 в Ніжині правоохоронці Ніжинського відділу поліції в ході проведення профілактичного відпрацювання пасажироперевізників зупинили мікроавтобус «Рута». Транспортним засобом керував 33-річний місцевий мешканець. Під час перевірки документів на транспортний засіб та посвідчення водія встановлено, що документ підроблений. 

Про це повідомляє Управління превентивної діяльності ГУНП України в Чернігівській області.

Водія відсторонено від керування, а посвідчення вилучено та передано на експертизу. Зараз за даним фактом проводиться дослідча перевірка.

По даному факту відкрите кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого статтею 358 ч.4 Кримінального кодексу України. (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів). Санкція вказаної статті передбачає покарання у вигляді штрафу до 50 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, арешт до 6 місяців або обмеження волі до 2 років.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: