Завантаження ...
banner
banner

Анатолія Вершняка хочуть відсторонити від посади та притягнути до дисциплінарної відповідальності

Директора “Комунального ринку” Анатолія Вершняка хочуть тимчасово відсторонити від займаної посади. Про це говорили вчора, 19 квітня, на позачерговій комісії з питань законності та правопорядку

Анатолій Вершняк


Директора “Комунального ринку” Анатолія Вершняка хочуть тимчасово відсторонити від займаної посади. Про це говорили вчора, 19 квітня, на позачерговій комісії з питань законності та правопорядку.

Голова комісії Олег Щербак наголосив на тому, що Анатолій Вершняк відверто ігнорує та ухиляється від виконання їхніх пропозицій, зокрема, до сих пір не розроблений новий Статут підприємства, який вже не відповідає сучасним вимогам та реаліям сьогодення, підприємцям так і не надали економічне обґрунтування підвищення орендної плати, а комісія не отримала необхідну документацію, яку вимагали від керівника “Комунального ринку”. Термін уже минув, а результатів, за словами Олега Щербака, так і нема. 

Читайте також: Що зробив Анатолій Вершняк для постраждлих підприємців “Комунального ринку”?
Тому комісія налаштована досить радикально. На сесії міської ради, у “Різному”, планують розглянути питання про відсторонення Анатолія Вершняка з посади директора на момент проведення розслідування та перевірки діяльності керівника "Комунального ринку" робочою групою.


Анатолій Вершняк


Також готують проект рішення, у якому йтиметься про створення робочої групи щодо призначення керівника “Комунального ринку” на конкурсній основі. До неї входитимуть представники кожної з фракцій. Комісія вважає, що події навколо згаданого підприємства потребують термінових дій, а не зволікань. 

Наприкінці бурхливого обговорення комісія одноголосно вирішила:
  • Дати доручення Анатолію Вершняку повторно через міського голову надати підприємцям економічне обґрунтування підвищення орендної плати на 10%;
  • Директору “Комунального ринку” надати копію наказу про прийняття на посаду керівника “Критого ринку “Прогрес” Володимира Павлюченка; копію довідки про відрядження 9 березня (коли Анатолій Вершняк оформив на себе новий автомобіль) та з’ясувати, чи був попереджений про це Анатолій Лінник;
  • До 24 квітня Анатолію Вершняку розробити проект Статуту в новій редакції;
  • Звернутися до міського голови з пропозицією посприяти отриманню від начальника Управління праці та соціального захисту населення Валентини Кулініч ксерокопію колективного договору відносно “Комунального ринку” та “Критого ринку”. 
Секретар міської ради Валерій Салогуб відмітив, що поведінка Анатолія Вершняка викликає стурбованість в усього депутатського корпусу. Відзначимо, що вчора на комісії з майнових та житлово-комунальних питань голосували навіть за притягнення до дисциплінарної відповідальності директора “Комунального ринку”. Знову ж таки через невиконання рекомендацій вже іншої комісії та незадоволення внаслідок бездіяльності Анатолія Вершняка. Відповідної кількості голосів тоді не вистачило: Три голосували “за”, три - утрималось. 


Анатолій Вершняк

Анатолій Вершняк

Анатолій Вершняк

Анатоій Вершняк

Анатолій Вершняк

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: