Завантаження ...
banner
banner

У Чернігові ввімкнули опалення в дитсадках і школах. А як у Ніжині?

18 квітня до загальноосвітніх навчальних закладів та дитсадків Чернігова відновили теплопостачання через зниження санітарно-температурних норм, встановлених для цих закладів

Теплопостачання


18 квітня до загальноосвітніх навчальних закладів та дитсадків Чернігова відновили теплопостачання через зниження санітарно-температурних норм, встановлених для цих закладів. Про це повідомляють у прес-службі Чернігівської міської ради. Протягом цього тижня, якщо не буде різких змін погодних умов, школи, дитсадки та медичні установи в Чернігові продовжуватимуть опалювати.

Ми спробували дізнатися, якою буде ситуація в Ніжині, чи продовжать опалення в місцевих дитсадках та школах. За коментарем звернулися до заступника міського голови Григорія Олійника. 

Григорій Олійник повідомив, що ніяких звернень від Управління освіти, медичних закладів міська влада не отримувала, про відновлення опалення вперше чують та подавати тепло в ніжинські дитсадки й школи на даний момент не планують. 
 
За словами заступника міського голови, коли Постанова про припинення опалення ввійшла в силу, то “НіжинТеплоМережі” скоротив персонал, припинили подачу тепла, вже опломбували лічильники. Якщо ж запустять тепло по котельнях, на це піде багато часу. До того ж, через серйозну заборгованість “НіжинТеплоМереж” відновлювати зараз теплопостачання є нераціональним. 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: