Завантаження ...
banner
banner

На Чернігівщину з’їдуться африканці

У серпні на хуторі Обирок, що в Бахмацькому районі, відбудеться перший етнічний афрофестиваль. До речі, вся команда організаторів так чи інакше пов’язана з цією країною. Одні деякий час жили чи працювали там, інші – подорожували

Африка, Програма, программа, Фестиваль


У серпні на хуторі Обирок, що в Бахмацькому районі, відбудеться перший етнічний афрофестиваль. До речі, вся команда організаторів так чи інакше пов’язана з цією країною. Одні деякий час жили чи працювали там, інші – подорожували. «Усі ми полюбили місцевих людей, які нас там гостинно зустрічали. 

Наприклад, у Судані незнайомці запрошували нас у гості і навіть залишали ключі від своїх осель, щоб ми, мандрівники, мали де відпочити та переночувати», – каже одна з організаторів дійства Катерина Мізіна. Тож, щоб ближче познайомити українців з африканською культурою, й організовується фестиваль «Мама Африка».

Програма обіцяє бути цікавою та насиченою. Передбачаються музичні виступи, демонстрація фільмів, виставки живопису, фотографій, дискусії про проблеми ксенофобії та расизму, різні майстер-класи тощо.

Очікується, що на фестиваль приїдуть жителі різних африканських країн, які приїдуть до України вперше, а також ті, хто живе тут уже давно.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: