Завантаження ...
banner
banner

Прокурори «зайнялись» матір’ю дівчинки-мауглі

Під процесуальним керівництвом Менської місцевої прокуратури здійснюється досудове розслідування кримінального провадження стосовно жительки Корюківського району, яка злісно не виконувала обов’язків із догляду за своєю малолітньою дитиною


Під процесуальним керівництвом Менської місцевої прокуратури здійснюється досудове розслідування кримінального провадження стосовно жительки Корюківського району, яка злісно не виконувала обов’язків із догляду за своєю малолітньою дитиною (ст. 166 КК України).

Про це повідомили в прес-службі прокуратури Чернігівської області.

Підставою для початку досудового розслідування стало отримання шестирічною дівчинкою 13 квітня закритого перелому плеча внаслідок недогляду матері, яка зловживає спиртними напоями.

Коли соціальні педагоги намагалися взяти дитину за руку, вона верещала, як пізніше з’ясували, від болю. У неї був запущений перелом руки. Ручка набрякла та посиніла. Дівчинку відправили до травматологічного відділення обласної дитячої лікарні. Окрім цієї вади, вона має ще й інший діагноз - розумова відсталість. У свої шість років дитина взагалі не розмовляє, видає лише звуки та істеричні крики, якщо відчуває біль, поводиться неадекватно.

Служба в справах дітей забрала дівчинку з сім’ї та помістила до лікарні. 

Наразі розслідування триває, вживаються заходи, спрямовані на всебічне та повне дослідження всіх обставин справи.

Перебіг слідства взято на контроль Менською місцевою прокуратурою.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: