Завантаження ...
banner

Зі скакалкою і гімнастичним обручем. У медколеджі відбувся "Тиждень здоров'я"

Вже стало традицією кожного року проводить в Ніжинському медичному коледжі «Тиждень здоров'я», присвячений Всесвітньому Дню здоров'я. У цьому році він пройшов під гаслом «Подолаємо депресію»


Вже стало традицією кожного року проводить в Ніжинському медичному коледжі «Тиждень здоров’я», присвячений Всесвітньому Дню здоров’я.

У цьому році він пройшов під гаслом «Подолаємо депресію».
 
Як завжди, Тиждень здоров’я розпочався з випуску стіннівок тематичного спрямування.
 
Організаторами виступили викладачі фізичного виховання, які провели веселі і оригінальні конкурси. Дані заходи дають можливість відкрити кожному в собі нові таланти в невимушеній атмосфері.
 
Адміністрація коледжу на чолі з директором Дуднік С.О., заступники директора, викладачі, співробітники, студенти коледжу активно долучилися до проведення даного заходу.
У рамках Тижня здоров’я був проведений Тиждень Скіппінгу (стрибки через скакалку). Участь у конкурсі взяли викладачі, студенти, співробітники та інші. Під час проведення конкурсу кожен учасник демонстрував свої навички і неабияке бажання зайняти перше місце на п’єдесталі пошани. 


Серед співробітників коледжу призерами стали:

І місце - Тригуб Т.В. (викладач анатомії з результатом 149 стрибків за 1 хв.)
ІІ місце – Левченко Я.Г. (лаборант з результатом 146 стрибків за 1хв.)
ІІІ місце – Кирилюк І.М. (лаборант з результатом 132 стрибка за 1 хв.)
 
Серед студентів найактивнішими в особистому заліку стали такі студенти:
 
І місце – Шурига Марина (гр. 1 м/с Б – 210 стрибків за 1хв.)
ІІ місце – Кириленко Анна (гр.3 фА – 203 стрибка за 1 хв.)
ІІІ місце – Веременко Зінаїда (гр.2 ф А – 194 стрибка за 1 хв.)
 
Щодо командного заліку, то місця розподілились наступним чином:
 
І місце – 1640 стрибків за 1 хв. - гр. 3 ф А.
ІІ місце - 1481 стрибок за 1 хв. – гр.1 м/с Б.
ІІІ місце – 1469 стрибків за 1 хв. гр. 2 ф А
 
Тиждень здоров’я супроводжувався проведення акції «В здоровому тілі - здоровий дух». Учасникам пропонували виконати слідуючи вправи: оберти гімнастичного обруча, виміряти силу кистей рук.
 
Відгукнулись на цю акцію і жителі нашого міста. Тетяна (диспетчер пожежної частини), побажала студентам медикам міцного здоров’я і відмінних знань. Наталія і Ірина (працівниці магазину «Поляна») порадили всім берегти здоров’я з молоду, бо воно одне на все життя.
 
11 квітня 2017 року відбувся спортивно-розважальний конкурс «Веселі старти!» серед 1-х курсів спеціальностей естринська та лікувальна справи. Студенти змагались в естафетах із бігу, веденні м’яча, передачі естафетної палиці, стрибках у мішках.


Cтуденти виявили неабияке бажання перемогти. За результатами змагань місця розподілились між командами таким чином:

 
І місце – команда спеціальності сестринська справа.
ІІ місце – команда спеціальності лікувальна справа
 
Під час проведення Тижня здоров’я були проведені дружні зустрічі з настільного тенісу між збірними коледжу та Ніжинськjuj агротехнічнjuj інститутe,  та змагання з волейболу між збірною командою дівчат коледжу та ДЮСШ.
 
Переможці були нагороджені грамотами. Усі отримали безліч позитивних вражень, адже поліпшення та збереження здоров’я – це головна мета, на яку працює весь колектив. 




























 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: