Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині робитимуть ковбаси від Бащинського

25 квітня у великій залі виконавчого комітету Ніжинської міської ради вперше було проведено аукціонні торги з продажу права власності на земельну ділянку для будівництва м’ясокомбінату без забійного цеху - підприємства по переробці м’яса

Бащинський



25 квітня у великій залі виконавчого комітету Ніжинської міської ради вперше було проведено аукціонні торги з продажу права власності на земельну ділянку, за результатами яких було передано у власність земельну ділянку площею 12, 4493 га (по вул.Носівський шлях, 27) для будівництва м’ясокомбінату без забійного цеху - підприємства по переробці м’яса.

Організатором торгів була Ніжинська міська рада, а виконавцем – державне підприємство «Чернігівський науково-дослідний та проектний інститут землеустрою».

Згідно з протоколом № 14223 від 24.04.2017 року, у торгах брали участь: ПП «ВІЛЛАР» (директор – Авдєєнко Є.В.), ТОВ «ІНСЕМ - АГРО» (директор – Денисенко О.Г.), ПрАТ «Український бекон» (голова правління – Бащинський М.Б.).

Переможцем став учасник №3 - Бащинський М.Б. Земельну ділянку було придбано за 3 213 287 грн. 74 коп. Цього ж дня відбулося чотиристороннє підписання протоколу.


Бащинський



Бащинський

Бащинський

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: