Завантаження ...
banner
banner

На вулиці Космонавтів під час пожежі загинув чоловік

26 квітня о 12:59 рятувальники отримали повідомлення про пожежу в одному із приватних житлових будинків по вулиці Космонавтів.На момент прибуття вогнеборців до місця події в будівлі спостерігалося щільне задимлення

Пожежа, пожар, ДСНС, Космонавітів, рятувальники, МНС, МЧС


26 квітня о 12:59  рятувальники отримали повідомлення про пожежу в одному із приватних житлових будинків по вулиці Космонавтів.

На момент прибуття вогнеборців до місця події в будівлі спостерігалося щільне задимлення. Вжитими заходами о 13:30 займання локалізували, а о 13:46 - остаточно ліквідували.

Під час гасіння загорання в одній із кімнат помешкання на ліжку було виявлено тіло загиблого чоловіка. Ним виявився 46-річний житель м. Ніжина. Причиною пожежі, ймовірно, послужила власна необережність чоловіка при палінні. Вогнем було знищено ліжко, майно та домашні речі.

До гасіння пожежі залучалось 5 чоловіків особового складу та 1 одиниця спеціальної техніки.

Читайте також: Поблизу Ніжина сталася смертельна ДТП

Відділ з питань надзвичайних ситуацій виконавчого комітету Ніжинської міської ради вкотре застерігає: щоб уникнути пожежі, й тим самим вберегти своє та життя оточуючих Вас людей, будьте обережні при поводженні з вогнем. Не допускайте паління у ліжку, особливо перебуваючи у нетверезому стані.  

З початку 2017року внаслідок пожеж в місті загинуло 3 особи ( всі внаслідок необережності під час паління ) та 2 людей отримали травми.

Пожежа, пожар, ДСНС, Космонавітів, рятувальники, МНС, МЧС

Пожежа, пожар, ДСНС, Космонавітів, рятувальники, МНС, МЧС

Відділ з питань надзвичайних ситуацій
виконавчого  комітету
Ніжинської міської ради
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: